Snelle traktatie voor een kinderfeestje

Van een kinderverjaardag wil je volop genieten en dat lekkere snuutje zien stralen. Maar die eeuwige strijd met die vliegende tijd hé! Zo moet er voor de verjaardag nogal wat geregeld worden, cadeautjes voor het jarige meisje (natuurlijk een paar oorbellen van Zoemzz;) een kindertraktatie voor op school, een traktatie voor de meesters en juffen, het 'grote' mensen feest en als klap op de vuurpijl een kinderfeestje organiseren.....

Over de top hysterische cake voor een kinderverjaardag

Ik hou dan ook vooral van een traktatie die snel gemaakt is en er super feestelijk uitziet! Daarnaast moet die natuurlijk ook nog lekker zijn;) De hysterische cake is dan ook al jaren favoriet hier in huis. En deze cake doet het altijd goed op een kinderverjaardag. De oh's en ah's vliegen je om de oren.
Je kan deze traktatie natuurlijk ook voor een jongen maken.

Zo maak je snel en makkelijk deze kindertraktatie

Wil je ook in een hand-omdraai een hysterische cake maken? Deze cake kan nooit mislukken en is eenvoudig en snel klaar!
Dit heb je nodig:

  • Een kant-en klare cake (of je bakt hem zelf als je toch tijd over hebt;)
  • 1 zakje glazuur (ik gebruikte dr. Oetker)
  • Diverse snoepjes (bijv. spekjes, banaantjes, tumtum)
  • Snoepconfetti

Leg de cake op een vrolijk bord, ik gebruikte een kleurrijk bord van Rice. Bereid het glazuur volgens de verpakking (dit is alleen warm maken in de verpakking). Knip of snij ondertussen de grotere snoepjes door de helft. Giet daarna het warme glazuur over de cake, dit hoeft niet netjes en mag langs de cake druipen, zo krijg je een dripcake. Versier vervolgens de cake met de snoepjes en besprenkel het met snoepconfetti. KLAAR!!
Je zal het nog wel even een uurtje moeten laten staan, zodat het glazuur voldoende kan uitharden.

Mocht je de hysterische cake helemaal af willen stylen dan kan je nog van washi-tape een klein vlaggelijntje maken of vrolijke cocktailprikkers toevoegen. Heb jij deze hysterische cake als inspiratie gebruikt? Superleuk!! Ik ben altijd benieuwd naar jouw versie van deze traktatie, tag @zoemzz_lifestyle of Instagram en ik zie jouw post zeker voorbij komen.

Heb je nog een lastminute cadeautje nodig? Ontdek dan onze collectie kleurrijke cadeautjes voor meisjes.

 

© 2018 - 2024 Zoemzz | Haaraccessoires, kindersieraden en kleurrijke lifestyle artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel