Sorteer op

Wanneer is het Halloween?
Dit overgewaaide feest is elk jaar op 31 oktober. Het feest staat in het teken van griezeligheid en uitgeholde pompoenen. Het uithollen van pompoenen is een erg leuke activiteit die je samen met je kinderen kan doen. Alhoewel het snijden van een gezicht in een pompoen nog best een zware klus is! Anyway....kinderen vinden dit overgewaaide feest steeds leuker en gaan maar wat graag verkleed de straat op met Halloween. En vergeet het mandje niet om van deur tot deur te gaan voor snoepjes en ander lekkers.

Haarspeldjes voor Halloween
Het vinden van leuke en bijpassende haarspeldjes voor Halloween is eenvoudig bij Zoemzz. Dit jaar vind je een collectie haarspeldjes speciaal voor Halloween. Of je nu op zoek bent naar haarstrikken met pompoenen of haarspeldjes met enge spinnetjes, je vind de haarspeldjes voor Halloween bij Zoemzz!

Trick or treat?
Uiteraard zijn alle haaraccessoires gemaakt van stevige materialen. Ook zijn er kleine elastiekjes met een schattig pompoentje erop verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook spannende zilveren kinderoorbellen in het assortiment opgenomen. Durf jij het aan?

 

 

© 2018 - 2023 Zoemzz | Haaraccessoires, kindersieraden en kleurrijke lifestyle artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel