Zoemzz specials: Scrunchies voor een kind

Weer helemaal terug van weggeweest zijn de scrunchies! Voor volwassenen en kinderen een mooi detail in het haar en een leuke aanvulling op de collectie haarelastieken van Zoemzz.
De velvet kinderscrunchies zijn favoriet en zijn lekker zacht en verkrijgbaar in vele kleuren. Hoe draagt jou meisje de scrunchie het liefst, in een staart of knot? De scrunchies zijn ook een leuk detail om de pols.

Draag een hippe scrunchie in een staart

Doordat er zoveel kleuren scrunchies beschikbaar zijn, is er altijd wel eentje te vinden die in het haar van jouw kind past. Van zwarte scrunchie tot paarse kinderscrunchie, wij hebben diverse kleuren in ons assortiment. Voor welke scrunchie ga jij?

Voordelen van een scrunchie in kinderhaar dragen

Onze scrunchies zijn handgemaakt en zijn lekker zacht voor in het haar. Onze scrunchies zijn niet alleen fijn en stevig voor in het haar, maar ook erg gaaf om je pols! De scrunchie draag je in een staart of een nochalante knot en je bent ready to go!  

© 2018 - 2024 Zoemzz | Haaraccessoires, kindersieraden en kleurrijke lifestyle artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel