Juf cadeau: Een leuke verrassing om haar te bedanken

Het einde van het schooljaar komt weer in zicht. Elk jaar weer een speciaal moment en afsluiting. Maar ook, geef je de juf of meester van je kind een cadeautje en wat geef je dan? Hieronder inspireren wij jouw met de allerleukste juf cadeautjes.

Genoeg redenen om een juf cadeautjes te geven

Naast dat het schooljaar wordt afgesloten kunnen er natuurlijk ook andere redenen zijn om een juf te bedanken, zoals juffendag of wanneer je verhuist naar een andere school is het ook leuk om waardering te tonen voor de juf die altijd voor jou en je kindje klaarstond. Een juf speelt immers een grote rol in het leven van je kinderen. Het is dan ook fijn om haar te verrassen met een aardigheidje.

Kaarsen voor juf     Sleutelhanger superjuf

Wat geef je een juf cadeau?

Voor ouders die op zoek zijn naar betaalbare afscheidscadeautjes voor de juf of meester, is het ook leuk om creatief te zijn en te denken aan persoonlijke gebaar. Een persoonlijk bedankbriefje of kaart is een eenvoudig maar toch zeer waardevol cadeau zijn. En door daar ook nog iets aan toe te voegen, zoals een tekening van je zoon of dochter of een speciale herinnering aan het schooljaar, laat je zien dat je dankbaar bent voor de inzet van de juf of meester. 

Kortom: met een klein gebaar laat je zien hoeveel de juf of meester voor jouw kind heeft betekend gedurende het schooljaar. Het gaat tenslotte om de waardering en niet om de prijs van het cadeau.

5 Cadeautjes voor de juf om je te inspireren!

Elk jaar zijn er weer andere cadeautje populair, daarom een mooi idee om de top 5 van Zoemzz met jou te delen.
Hieronder een overzicht:

  1. Bekers van Rice
  2. Gekleurde Dip Dye kaarsen
  3. Notitieblokjes
  4. Sleutelhangers
  5. Baklepel in hartvorm

    

Bedankt juf! Maar wat zijn nu de allerleukste juf cadeaus? 

Als je op zoek bent naar originele cadeau-ideeën om de juf te bedanken, zijn er verschillende leuke mogelijkheden om uit te kiezen. Een sleutelhanger is een leuk en praktisch cadeau dat de juf dagelijks kan gebruiken. Daarnaast is een mooie beker van het merk Rice een gaaf kadootje, die niet alleen functioneel is maar ook nog eens een vrolijk staat tijdens haar koffie- of theepauzes. 

Een notitieblokje met pen is altijd handig voor het maken van aantekeningen en het bijhouden van dingen die de juf niet mag vergeten. En hoe leuk is het dat je zoon of dochter op het eerste velletje van het notitieblokje een lief berichtje kan schrijven. Maakt het net wat persoonlijker!

Maar wat echt een aanrader is, en populair bij veel ouders, zijn de dip dye kaarsen voor een juf! Deze kaarsen zijn een uniek en sfeervol cadeau dat de juf kan gebruiken om haar huis gezelliger te maken. Vergeet ook niet om een kaartje toe te voegen met een lief berichtje.  

Genoeg inspiratie voor een leuk cadeautje voor een lieve juf

Met deze diverse cadeau-ideeën bedank je de juf op een originele manier voor haar harde werk en het mooie schooljaar! Ben je op zoek naar meer inspiratie voor een juf of meester cadeautje? Dan hebben we een handig inspiratieboekje voor jou! Een boekje met leuke en betaalbare cadeautjes én inclusief een kortingscode (geldig t/m 31 juli 2024). Download hier het inspiratieboekje voor juf en meester.

Wil je liever direct shoppen? Kijk dan eens naar ons ruime assortiment bedankjes voor juf en meester

Kleurrijke beker voor de juf

© 2018 - 2024 Zoemzz | Haaraccessoires, kindersieraden en kleurrijke lifestyle artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel